4 rujna, 2023

Ministrica Vlaisavljević sastala se s „damama u kopačkama“

Federalna ministrica kulture i športa primila je danas u svom uredu izaslanstvo Ženskog nogometnog kluba SFK 2000 Sarajevo, Anelu Poturu, Azru Numanović i Vildanu Imamović. Pored ministrice Vlaisavljević sastanku je ispred Ministarstva nazočio i pomoćnik ministrice za šport, Adnan Džindo.

Ovom su prigodom predstavnice jednog od najuspješnijih ženskih nogometnih klubova u regiji upoznale ministricu s postignutim rezultatima, s posebnim naglaskom na činjenici da su 21 godinu zaredom osvojile naslov prvakinja Bosne i Hercegovine. Ovo je ujedno jedini klub koji je stekao pravo sudjelovanja na međunarodnim natjecanjima, uključujući najviši vrh nogometnog natjecanja – UEFA ligu prvaka za žene, čime značajno  doprinosi promidžbi bh. ženskog nogometa i športa u cijelosti.

Ministrica Vlaisavljević čestitala je predstavnicama SFK 2000 Sarajevo na izvrsnim rezultatima, poželjevši im jednako dobre, pa i bolje rezultate na natjecanjima koja slijede, u čemu će im Federalno ministarstvo kulture i športa pružati potporu u skladu sa svojim mogućnostima.