4 ožujka, 2024

Informacija o sudjelovanju na Radnom sastanku Upravnog odbora Fondacije za glazbene, scenske i likovne umjetnosti

Stručna savjetnica za ustanove i udruge u oblasti kulture Sanja Arnautović je dana 27.2.2024. godine s početkom u 11.00 sati, sudjelovala Radnom sastanku Upravnog odbora Fondacije za glazbene, scenske i likovne umjetnosti u 2024. godini.

Sjednici su nazočili: Armin Omerović, predsjednik, Miroslav Ilić, član, Merima Rizvanović, stručna savjetnica za financijsko-računovodstvene poslove Fondacije i Aida Mahić, stručna savjetnica za pravne i opće poslove Fondacije.

Sastanak je organiziran u vidu pripreme za predstojeću sjednicu, a na sastanku su se razmatrali: Plan pozicije Servisiranje poslova Fondacije MSL za 2024. godinu, Plan javnih nabava i Godišnje izvješće o funkcioniranju sistema financijskog upravljanja i kontrole.

Nakon uvida u radne verzije spomenutih dokumenata, zaključeno je da je potrebno dodatno razraditi oba plana kako bi isti bili ugrađeni u Prijedlog programa utroška sredstava Fondacije za glazbene, scenske i likovne umjetnosti za 2024. godinu, a koji će biti jedna od točaka Dnevnog reda predstojeće sjednice Upravnog odbora Fondacije.

Dodatno se pojasnila i metodologija izrade i sačinjavanja Godišnjeg izvješća o funkcioniranju sistema financijskog upravljanja i kontrole Fondacije.