30 studenoga, 2023

Program „Mladi i nasljeđe“: Danas u 15:00 kraj glasanja za najbolje učeničke radove!

Dragi naši učenici, nastavnici, sudionici natječaja „Mladi i nasljeđe“ 2023. godine, mali, a veliki umjetnici, istraživači, poete, redatelji, glumci, fotografi… veliko hvala na dostavljenim radovima o temi „Živa baština“.

Hvala vam za sudjelovanje u izboru najboljih radova, ove godine upravo vi ste činili stručni žiri programa „Mladi i nasljeđe“.

11.872 glasa je ukupan zbir kojim se možemo pohvaliti na koncu ovog glasanja! Dio zasluga za promociju  manifestacije „Dani europskog naslijeđa“ i Programa „Mladi i nasljeđe“ dugujemo i vama. S nestrpljenjem očekujemo prezentaciju rezultata glasanja.

Još kratko vas držimo u neizvjesnosti. Odmah po završetku glasanja, danas u 15:00 sati, imat ćete priliku vidjeti konačan broj osvojenih glasova za sve objavljene radove.

Konačan spisak s imenima autora čiji radovi su osvojili najveći broj glasova u svim kategorijama, objelodanit ćemo sutra, 1. 12. 2023. godine u 15:00 sati.

Sretni smo što smo ove godine,  sjajne učeničke radove učinili dostupnim široj javnosti putem web platforme Federalnog ministarstva kulture i športa, a  svečano otvorenje Izložbe radova „Mladi i nasljeđe“ i dodjela diploma najboljima, bit će upriličena u Galeriji Katarina Kosača u Mostaru 12. 12. 2023. godine s početkom u 17:00 sati.

Učenički radovi i dalje će biti dostupni za preglede, ali više neće biti moguće glasati.

Hvala za ovogodišnje sudjelovanje, vjerujemo da ćemo iduće godine, zajedničkim snagama, još uspješnije promovirati ciljeve Programa „Mladi i nasljeđe“, ljubav, brigu i očuvanje kulturne baštine Bosne i Hercegovine.