1 studenoga, 2023

Poziv za sudjelovanje na 4. CreaFest – svjetskom festivalu kreativnosti

Svjetski festival kreativnosti – CreaFest, koji se organizira u većim gradovima Francuske  otvorio je poziv za registraciju i sudjelovanje odraslih osoba i učenika svih uzrasta.

CréaFest, svjetski festival kreativnosti, popularan je i besplatan događaj koji poziva djecu i odrasle da stvore umjetničko djelo (sami ili s drugima), s ciljem udruživanja kreativnih energija oko određene teme, razvijanja kreativnog potencijala, oslobađajući njihovu maštu i pridonoseći njihovom samoispunjenju, dajući im samopouzdanje i motivaciju u njihovoj sposobnosti da stvore umjetničko djelo i sudjeluju u uspjehu zajedničkog projekta.

Potencijalni sudionici mogu sačiniti svoje umjetničko djelo u različitim oblicima kao što su fotografija, video, likovna umjetnosti (crtež, kolaž, slikanje, graviranje, skulptura), izvedbene umjetnosti (kazalište, lutke, ples, glazba), književnost (priča, pjesma, scenarij, strip itd).

Rok za prijavu sudjelovanja je 31. 12. 2023. godine, a radove je potrebno dostaviti u digitalnom formatu (fotografije/video zapisi/audio zapisi) najkasnije do 15. 5. 2024. godine.

Više informacija o Festivalu i načinu prijave dostupno je na web stranici:

https://www-creafest-fr.translate.goog/conditions-de-participation/?_x_sl=auto&­_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=fr&_tr_tr_pto=wapp