1 Novembra, 2023

Poziv za učešće na 4. CreaFest – svjetskom festivalu kreativnosti

Svjetski festival kreativnosti – CreaFest, koji se organizira u većim gradovima Francuske  otvorio je poziv za registraciju i sudjelovanje odraslih osoba i učenika svih uzrasta.

CréaFest, svjetski festival kreativnosti, popularan je i besplatan događaj koji poziva djecu i odrasle da stvore umjetničko djelo (sami ili s drugima), s ciljem udruživanja kreativnih energija oko određene teme, razvijanja kreativnog potencijala, oslobađajući njihovu maštu i pridonoseći njihovom samoispunjenju dajući im samopouzdanje i motivaciju u njihovoj sposobnosti da stvore umjetničko djelo i sudjeluju u uspjehu zajedničkog projekta.

Potencijalni sudionici mogu sačiniti svoje umjetničko djelo u različitim oblicima kao što su fotografija, video, likovna umjetnosti (crtež, kolaž, slikanje, graviranje, skulptura), izvedbene umjetnosti (pozorište, lutke, ples, muzika,), književnost (priča, pjesma, scenario, strip i td).

Rok za prijavu učešća je 31. 12. 2023.godine, a radove je potrebno dostaviti u digitalnom formatu (fotografije/video zapisi/audio zapisi) najkasnije do 15. 5. 2024.godine.

Više informacija o Festivalu i načinu prijave dostupno je na web stranici:

https://www-creafest-fr.translate.goog/conditions-de-participation/?_x_sl=auto&­_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=fr&_tr_tr_pto=wapp