16 Oktobra, 2019

Ministrica Dujmović s najboljim bh. atletičarem Amelom Tukom

FOTO 01Ministrica kulture i sporta u Vladi Federacije BiH, Zora Dujmović, upriličila je danas prijam za najboljeg bh. atletičara Amela Tuku, osvajača srebrne medalje na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Dohi.

     Ministrica Dujmović ovom je prilikom Tuki u ime Ministarstva kulture i sporta Federacije BiH kao i u svoje osobno ime, čestitala na izvanrednom uspjehu koji mu je osigurao titulu trenutačno najuspješnijeg sportaša u BiH, te mu poželjela uspješan nastavak karijere. Istakla je pritom kako je Amel Tuka, svojim rezultatima, na najbolji način promovirao našu zemlju koja ima mnoštvo talentiranih mladih sportaša. „U skladu s mogućnostima na nama je da podržimo ne samo uspješne sportaše već i razvoj sporta općenito kao način zdravog odrastanja i razvoja mladih.

Naš najbolji atletičar pokazao nam je da je uz puno truda i rada moguće ostvariti sve snove i svrstati se među najbolje u svijetu“, kazala je ovom prilikom ministrica Dujmović.

     Tuka se zahvalio ministrici Dujmović na prijamu i čestitkama te naglasio kako mu je želja nastaviti blistavu sportsku karijeru kojom je već dosad ispisao najljepše stranice bh. sporta.