22 Februara, 2019

16. Međunarodni sajam knjiga u Solunu, Grčka (09 – 12. 05. 2019. godine)

fmksFederalnom ministarstvu kulture i sporta, posredstvom Ministarstva civilnih poslova BiH, dostavljena je informacija u vezi s održavanjem 16. Međunarodnog sajma knjiga. Navedeni sajam knjiga će se održati u periodu od 09. do 12. 05. 2019. godine u Solunu, Grčka.

Federalnom ministarstvu kulture i sporta, posredstvom Ministarstva civilnih poslova BiH, dostavljena je informacija u vezi s održavanjem 16. Međunarodnog sajma knjiga. Navedeni sajam knjiga će se održati u periodu od 09. do 12. 05. 2019. godine u Solunu, Grčka.

Sajam organizira Grčki fond za kulturu u saradnji sa TIF-helexpo, udruženjima grčkih izdavača knjiga, nezavisnim izdavačima i Gradskom upravom Soluna, uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture Grčke. Zainteresirani izlagači imat će na raspolaganju štand od 9 kvadratnih metara, kao i besplatno korištenje izložbenih dvorana Sajma za organiziranje promoviranja njihovih knjiga i druge kulturne promocije. 

Prijave za učešće potrebno je dostaviti najkasnije do 25. 02. 2019. godine.

Detaljne informacije o ovom međunarodnom sajmu knjiga, uvjetima učešća i prijavni formular dostupne su na e-mail adresi: info-tbf@hfc.gr i internet stranici: http://thessalonikibookfair.gr/?lang=en