4 Septembra, 2018

Rezultati konkursa “Mladi i naslijeđe” – Naša baština-spoj prišlosti i budućnosti

{loadposition like}

Pozivamo nagrađene učenike i nastavnike da prisustvuju Izložbi “Mladi i naslijeđe” i svečanoj dodjeli Diploma učenicima, Priznanja nastavnicima i Zahvalnica nagrađenim školama koja će održati u srijedu 12. 09. 2018. godine sa početkom u 18,00 sati u Muzeju Franjevačkog samostana Duha Svetoga u Fojnici.

Federalno ministarstvo kulture i sporta će obezbijediti boravak i smještaj za PRVONAGRAĐENE I DRUGONAGRAĐENE UČENIKE I NASTAVNIKE, 12 i 13.09. 2018. u Hotelu Nature u Fojnici i to za učesnike čija je udaljenost od Fojnice veća od 50 km.

Zbog ograničenih mogućnosti smještaj i boravak smo obezbijedili za učenike i nastavnike koji su osvojili I i II mjesto na ovom natječaju.

I i II mjesto koje su osvojile ŠKOLSKE SEKCIJE podrazumijeva dolazak 1 učenika – predstavnika sekcije i 1 nastavnika, a za nagrađenu GRUPU UČENIKA podrazumijeva se dolazak 2 učenika- predstavnika grupe i 1 nastavnika.

Putni troškovi su obezbijeđeni u visini povratne karte za učesnike.

Molimo vas da se informirate o programu manifestacije Dani europskog naslijeđa 2018 na telefon: 033 254 165 i potvrdite dolazak, najkasnije do petka, 07. 09. 2018. godine.

 

REZULTATI KONKURSA “MLADI I NASLIJEĐE” – NAŠA BAŠTINA – SPOJ PROŠLOSTI I BUDUĆNOSTI – PREUZIMANJE/DOWNLOAD