17 Maja, 2017

Ministrica Dujmović upriličila susret sa internacionalnom grupom studenata na Master programu “Sports, Culture and Event Management” u Kufsteinu, Austrija

{loadposition like}

Federalna ministrica kulture i sporta Zora Dujmović primila je danas u prostorijama Ministarstva internacionalnu grupu studenata na Master programu “Sports, Culture and Event Management” u Kufsteinu, Austrija.

17052017 1

Pored studenata njih ukupno 26, sastanku su nazočila i dva profesora, Romanelli Mark – predavač za opći i strateški menadžment te Torsten Wojciechowski – Profesor za razvoj sporta, Sport Management & Sport Politika.

17052017 2

Ministrica Dujmović na samom početku uputila je prisutnima riječi dobrodošlice naglasivši kako je zahvalna što su za svoje studijsko internacionalno putovanje odabrali BiH i Sarajevo te da vjeruje kako će njihov boravak biti prijatan i koristan.

Nakon pozdravnih riječi Ministrice Dujmović, nazočne su kroz rad Federalnog ministarstva kulture i sporta provele Azra Lojo Hajro, načelnica u Odjelu za naučno istraživački rad i Ana Tolo Ivičević, savjetnica ministrice za organizaciju i strateško planiranje.