април 30, 2024

Министарство: Министрица Сања Влаисављевић и представници Сарајево Филм Фестивала разговарали о предстојећем 30. издању ове престижне филмске смотре

 Министрица Сања Влаисављевић сусрела се 29. 4. 2024. године с представницима Сарајево Филм Фестивала, директором Јованом Марјановићем, административним директором Џевадом Мујаном и  руководитељицом пресс и ПР уреда, Андријаном Цопф.

Министрица Влаисављевић пожељела је добродошлицу гостима у Федерално министарство културе и спорта, те се информисала о актуелностима  и припремама за јубиларно, 30. издање престижне и у БиХ јединствене филмске смотре Сарајево Филм Фестивала.

Гости су истакли како су у току програмске, креативне, продукцијске и техничке припреме за овогодишње издање Фестивала, које ће се, осим у Сарајеву, упоредо организовати и у Мостару и Тузли док ће репризни дио фестивалског програма бити уприличен у Високом, Градачцу и Јајцу.

Такођер, најављено је како ће локације организовања Фестивала у Сарајеву бити проширене.

На концу данашњег састанка, министрица Влаисављевић пожељела је гостима успјешно реализовање још једног издања Сарајево Филм Фестивала, пројекта на који смо сви изнимно поносни, истакавши како подршка Федералног министарства културе и спорта ни овог пута не би смјела изостати.