30 travnja, 2024

Ministarstvo: Ministrica Sanja Vlaisavljević i predstavnici Sarajevo Film Festivala razgovarali o predstojećem 30. izdanju ove prestižne filmske smotre

 Ministrica Sanja Vlaisavljević susrela se 29. 4. 2024. godine s predstavnicima Sarajevo Film Festivala, ravnateljem Jovanom Marjanovićem, administrativnim ravnateljem Dževadom Mujanom i  rukovoditeljicom press i PR ureda, Andrijanom Copf.

Ministrica Vlaisavljević poželjela je dobrodošlicu gostima u Federalno ministarstvo kulture i športa, te se informirala o aktualnostima  i pripremama za jubilarno, 30. izdanje prestižne i u BiH jedinstvene filmske smotre Sarajevo Film Festivala.

Gosti su istakli kako su u tijeku programske, kreativne, produkcijske i tehničke pripreme za ovogodišnje izdanje Festivala, koje će se, osim u Sarajevu, usporedno organizirati i u Mostaru i Tuzli dok će reprizni dio festivalskog programa biti upriličen u Visokom, Gradačcu i Jajcu.

Također, najavljeno je kako će lokacije organiziranja Festivala u Sarajevu biti proširene.

Na koncu današnjeg sastanka, ministrica Vlaisavljević poželjela je gostima uspješno realiziranje još jednog izdanja Sarajevo Film Festivala, projekta na koji smo svi iznimno ponosni, istakavši kako potpora Federalnog ministarstva kulture i športa ni ovog puta ne bi smjela izostati.