новембар 1, 2023

Позив за учешће на 4. ЦреаФест – свјетском фестивалу креативности

Свјетски фестивал креативности – ЦреаФест, који се организира у већим градовима Француске  отворио је позив за регистрацију и судјеловање одраслих особа и ученика свих узраста.

ЦрéаФест, свјетски фестивал креативности, популаран је и бесплатан догађај који позива дјецу и одрасле да створе умјетничко дјело (сами или с другима), с циљем удруживања креативних енергија око одређене теме, развијања креативног потенцијала, ослобађајући њихову машту и придоносећи њиховом самоиспуњењу дајући им самопоуздање и мотивацију у њиховој способности да створе умјетничко дјело и судјелују у успјеху заједничког пројекта.

Потенцијални судионици могу сачинити своје умјетничко дјело у различитим облицима као што су фотографија, видео, ликовна умјетности (цртеж, колаж, сликање, гравирање, скулптура), изведбене умјетности (позориште, лутке, плес, музика,), књижевност (прича, пјесма, сценарио, стрип и тд).

Рок за пријаву учешћа је 31. 12. 2023.године, а радове је потребно доставити у дигиталном формату (фотографије/видео записи/аудио записи) најкасније до 15. 5. 2024.године.

Више информација о Фестивалу и начину пријаве доступно је на wеб страници:

хттпс://www-цреафест-фр.транслате.гоог/цондитионс-де-партиципатион/?_x_сл=ауто&­_x_тр_тл=ен&_x_тр_хл=фр&_тр_тр_пто=wапп