јул 5, 2023

Позив за заинтересоване кандидаткиње да буду дио Будућих лидерки фудбала – Женско издање за Западни Балкан

Федералном министарству културе и спорта, посредством Министарства цивилних послова Босне и Херцеговине, достављена је информација о позиву за заинтересоване кандидаткиње да буду дио Будућих лидерки фудбала – Женско издање за Западни Балкан, које ће се одржати од 1. до 7. октобра 2023. године у Драчу (Албанија).

Њемачко савезно министарство за економску сарадњу и развој (БМЗ) заједно са Њемачким фудбалским савезом (ДФБ), програмом УЕФА Ассист, Волксwагеном и Њемачком организацијом за међународну сарадњу (ГИЗ) позива заинтересоване кандидаткиње да буду дио Будућих лидерки фудбала – Женско издање за Западни Балкан уз напомену да није обавезно да кандидаткиње буду дио или да раде у фудбалском клубу, већ могу бити кандидаткиње из било ког спортског клуба или спортске организације.

Кандидаткиње морају попунити Пријавни формулар (Апплицатон форм) и Образац за референце (Референце форм), а више информација налази се у Позиву за подношење пријава (Цалл фор Апплицантс). Сва три документа су у прилогу овог огласа.

Пријаве је потребно послати најкасније до 5. јула 2023. године, на е-маил адресу: ФЛФ@гиз.де.

 

Application Form

Call for Applicants

Reference Form