април 16, 2024

Најбоља босанскохерцеговачка скијашица, Елведина Музаферија, у посјети Министарству

У Федералном министарству културе и спорта организован је пријем за најбољу босанскохерцеговачку скијашицу, Елведину Музаферију, која, након најбоље сезоне у каријери, накратко борави у Босни и Херцеговини.

Министрица Сања Влаисављевић пожељела је Елведини срдачну добродошлицу у Министарство, честитала на изузетној скијашкој сезони, истакавши колико је радости и поноса донијела протеклих мјесеци свим Босанцима и Херцеговима.

Музаферија је министрици Влаисављевић и помоћнику министрице у Сектору за спорт, Аднану Џинди презентовала импресије након изузетно успјешне сезоне, али и говорила о бројним изазовим с којима се професионални спортисти у БиХ свакодневно сусрећу. Говорила је и о плановима за предстојећи период, те такмичењима која слиједе до крај године, посебно истакавши Свјетски куп који је очекује у децембру ове године.

Министрица Влаисављевић нагласила је како је Федерално министарство културе и спорта подузело све потребне кораке како би врсни успјеси којим нас је Музаферија недавно обрадовала, били адекватно награђени, те је додатно мотивисали за предстојеће скијашке изазове.