септембар 4, 2023

Министрица Влаисављевић састала се са „дамама у копачкама“

Федерална министрица културе и спорта примила је данас у свом уреду делегацију Женског фудбалског клуба СФК 2000 Сарајево, Анелу Потуру, Азру Нумановић и Вилдану Имамовић. Поред министрице Влаисављевић састанку је испред Министарства присуствовао и помоћник министрице за спорт, Аднан Џиндо.

Овом су пригодом представнице једног од најуспјешнијих женских фудбалских клубова у регији упознале министрицу са постигнутим резултатима, са посебним нагласком на чињеници да су 21 годину заредом освојиле наслов првакиња Босне и Херцеговине. Ово је уједно једини клуб који је стекао право учествовања на међународним такмичењима, укључујући највиши врх ногометног такмичења – УЕФА лигу првака за жене, чиме значајно  доприноси промовисању бх. женског фудбала и спорта у цјелини.

Министрица Влаисављевић честитала је представницама СФК 2000 Сарајево на одличним резултатима, пожељевши им једнако добре, па и боље резултате на такмичењима која слиједе, у чему ће им Федерално министарство културе и спорта пружати подршку у складу са својим могућностима.