септембар 9, 2024

Министарство: Пријем министрице Влаисављевић за тренерицу Клаудију Марић која је примљена у Кућу славних за таекwондо

У Федералном министарству културе и спорта данас је уприличен пријем за тренерицу Клаудију Марић, која је примљена у Кућу славних за таекwондо.

Уручење признања и пријем у Кућу славних за таекwондо одржано је 23. 8. 2024. године у Минхену, а свечаност је окупила најбоље од најбољих у свијету таекwондоа, а међу њима и тренерицу Клаудију Марић, која води мостарски Таекwондо клуб Цро Стар.

Министрица Влаисављевић на почетку сусрета пожељела је добродошлицу гошћи у Федерално министарство културе и спорта, те честитала на изузетном признању којим је ушла у историју таекwондо спорта у БиХ.

Министрица Влаисављевић истакла је како животна и спортска прича Клаудије Марић може послужити као инспирација свим женама да се, захваљујући упорном раду и доброј организацији, могу направити значајни успјеси на свим животним пољима.

Марић је министрици презентовала импресије са церемоније додјеле награда најбољима те истакла с колико љубави и страсти се годинама бавила таекwондо спортом, а сада знање и вјештине с истим жаром преноси новим генерацијама.

Министрица је Марић предложила да буде мотивацијска говорница на додјели награда спортистима за остварене врхунске резултате.