јул 4, 2023

Јавни позив Централноевропске иницијативе за достављање пројектних приједлога

Федералном министарству културе и спорта, посредством Министарства цивилних послова Босне и Херцеговине, достављена је информација у вези с Јавним позивом Централноевропске иницијативе за достављање пројектних приједлога.

Централноевропска иницијатива (ЦЕИ) је у оквиру Програма размјене знања (Кноw-хоw Еxцанге Программе – КЕП) расписала позив за доставу пројектних приједлога. Позив је отворен за приватне и јавне установе, међународне и невладине организације из земаља ЦЕИ.

Пројектни приједлози морају бити у складу с ЦЕИ Акционим планом. Документ је доступан на wеб-страници Централноеворпске иницијативе путем линка:

хттпс://www.цеи.инт/ситес/дефаулт/филес/публицатионс/доwнлоадс/ЦЕИ%20План%20оф%20Ацтион%20ДИГИТАЛ%20ЕСЕЦ%20ФИНАЛ.пдф

Максималан износ средстава по једном пројекту износи 40.000 еура. Апликанти морају обезбиједити суфинансирање у износу од најмање 50% укупне вриједности пројекта. Суфинансирање може бити и у натури (роба или услуге, инфраструктура, опрема и слично). Детаљније информације о начину и условима учешћа су доступне у наведеном документу.

Позив за достављање приједлога је доступан на линку хттпс://апплицатион.цеи.инт/апплицатион/кеп-2023/ и отворен је од 14.7.2023. године.