новембар 13, 2023

У сусрет још једној сриједи: Параолимпијац Исмаил Барлов, “Кисељачке мажореткиње” и ансамбл “Рударске глазбе Какањ” гости програма обиљежавања Дана европског наслијеђа 2023. године

Федерално министарство културе и спорта наставља програм обиљежавања Дана европског наслијеђа 2023. године, на шетници испред зграде Министарства у сриједу, 15. 11. 2023. године, с почетком у 13,00 сати.

Задовољство нам је најавити да ћемо угостити парапливачког репрезентативца Босне и Херцеговине, сјајног Исмаила Барлова, који је наставио низати сјајне резултате па се са митинга Свјетске серије организоване у Египту, враћа са златном медаљом. Бит ће ово прилика, да га, након повратка из Каира, по први пут угостимо у Министарству те честитамо злато! У музичком дијелу програма, наступит ће сјајне “Кисељачке мажореткиње”, које ће загријати атмосферу на шетници испред Министарства, баш као и чланови ансамбла Рударске глазбе из Какња, с којимн смо се раније имали прилику дружити у склопу обиљежавања “Европске седмице спорта”.

Сви сте добродошли!