13 studenoga, 2023

U susret još jednoj srijedi: Paraolimpijac Ismail Barlov, “Kiseljačke mažoretkinje” i ansambl “Rudarske glazbe Kakanj” gosti programa obilježavanja Dana europskog nasljeđa 2023. godine

Federalno ministarstvo kulture i športa nastavlja program obilježavanja Dana europskog nasljeđa 2023. godine, na šetnici ispred zgrade Ministarstva u srijedu, 15. 11. 2023. godine, s početkom u 13,00 sati.

Zadovoljstvo nam je najaviti da ćemo ugostiti paraplivačkog reprezentativca Bosne i Hercegovine, sjajnog Ismaila Barlova, koji je nastavio nizati sjajne rezultate pa se sa mitinga Svjetske serije organizovane u Egiptu, vraća sa zlatnom medaljom. Bit će ovo prilika, da ga, nakon povratka iz Kaira, po prvi put ugostimo u Ministarstvu te čestitamo zlato! U glazbenom dijelu programa nastupit će sjajne “Kiseljačke mažoretkinje” koje će zagrijati atmosferu na šetnici ispred Ministarstva, baš kao i članovi ansambla Rudarske glazbe iz Kaknja, s kojim smo se ranije imali priliku družiti u sklopu obilježavanja “Europskog tjedna športa”.

Svi ste dobrodošli!