новембар 30, 2023

Програм „Млади и наслијеђе“: Данас у 15:00 крај гласања за најбоље ученичке радове!

Драги наши ученици, наставници, учесници конкурса „Млади и наслијеђе“ 2023. године, мали, а велики умјетници, истраживачи, поете, редатељи, глумци, фотографи… велико хвала на достављеним радовима о теми „Жива баштина“.

Хвала вам за учешће у избору најбољих радова, ове године управо ви сте чинили стручни жири програма „Млади и наслијеђе“.

11.872 гласа је укупан збир којим се можемо похвалити на концу овог новембарског гласања! Дио заслуга за промоцију  манифестације „Дани еуропског наслијеђа“ и Програма „Млади и наслијеђе“ дугујемо и вама. С нестрпљењем очекујемо презентацију резултата гласања.

Још кратко вас држимо у неизвјесности. Одмах по завршетку гласања, данас у 15:00 сати, имат ћете прилику видјети коначан број освојених гласова за све објављене радове.

Коначан списак с именима аутора чији радови су освојили највећи број гласова у свим катрегоријма, објелоданит ћемо сутра, 1. 12. 2023. године у 15:00 сати.

Сретни смо што смо ове године,  сјајне ученичке радове учинили доступним широј јавности путем wеб платформе Федералног министарства културе и спорта, а  свечано отворење Изложбе радова „Млади и наслијеђе“ и додјела диплома најбољима, бит ће уприличена у Галерији Катарина Косача у Мостару 12. 12. 2023. године с почетком у 17:00 сати.

Ученички радови и даље ће бити доступни за прегледе, али више неће бити могуће гласати.

Хвала за овогодишње учешће, вјерујемо да ћемо идуће године, заједничким снагама, још успјешније промовисати циљеве Програма „Млади и наслијеђе“, љубав, бригу и очување културне баштине Босне и Херцеговине.