септембар 9, 2024

Честитка министрице Сање Влаисављевић репрезентативцима БиХ у сједећој одбојци: „Уважени златни спорташи БиХ, неизмјерно смо поносни на вас, ви сте примјер свима!“

Репрезентација Босне и Херцеговине у сједећој одбојци освојила је сребрену медаљу на Параолимпијским играма у Паризу, а тим поводом бх. репрезентативцима и цијелом тиму честитку је упутила федерална министрица културе и спорта, Сања Влаисављевић:

„Уважени параолимпијци, репрезентативци, златни спорташи БиХ,

у име Федералног министарства културе и спорта и особно име, упућујем најсрдачније честитке цијелом бх. тиму који је судјеловао на Параолимпијским играма у Паризу на достојанственом представљању Босне и Херцеговине на највишој смотри најбољих спорташа свијета и освојеној среброј медаљи.

Седма медаља репрезентације Босне и Херцеговине у сједећој одбојци на Параолимпијским играма показатељ је да ваш успјех није случајан. Он је резултат преданог рада и одговорног и инспиративног приступа сваком мечу и може служити за примјер свима! Ваша посвећеност толико је видљива да је готово могуће осјетити откуцаје ваших срца на терену, јер таква емоција се ријетко виђа. “Срце на терену” је нешто чему, уз вас, у потпуности свједочимо.

Неизмјерно смо поносни на цијели тим и све оно што сте до сада учинили за Босну и Херцеговину, а вјерујемо да је ово тек дјелић историје коју исписујете. Уз изнимно поштовање, од срца честитам“, поручила је министрица Влаисављевић.