септембар 16, 2024

Пријем у Министарству за Едина Кајевића, још једног бх. спортисту који је ушао у Кућу славних таекwондоа

У Кућу славних таекwондноа ушао је још један бх. спортиста, Един Кајевић. Тим поводом, данас је у Федералном министарству културе и спорта организован састанак министрице Сање Влаисављевић и добитника овог значајног признања, мастера таекwондоа Едина Кајевића из Таекwондо клуба “Босна Моштре” Високо, који се овим избором нашао међу реномираним свјетским именима таекwондоа те постао један од ријетких у БиХ који се окитио овом титулом.

Министрица Влаисављевић честитала је госту на изузетном признању истакавши колико је радују успјешне спортске приче каква је засигурно и Единова.

Гост је захвалио министрици Влаисављевић на “пријему и сусретљивости” те нагласио да се нада почетку лијепе сарадње Федералног министарства културе и спорта и Таекwондо клуба “Босна Моштре” Високо, с обзиром да је ријеч о првом пријему представника овог височког  клуба у Министарству откако клуб постоји.

Кајевић је министрици презентовао досадашњи рад и резултате клуба који тренутно броји 700 чланова у четири регистрована клуба, те говорио о успјешним младим спортистима који се тренутно спремају за европско и свјетско такмичење.

Министрица Влаисављевић пожељела је цијелом тиму срећу на предстојећим такмичењима те истакла да ће радо поново угостити представнике клуба и клупске перспективне младе спортисте.