јул 12, 2023

Министрица Сања Влаисављевић на састанку с Неџадом Фазлијом и Фарах Онешћук

У Федералном министарству културе и спорта данас је организиран састанак министрице Сање Влаисављевић и босанскохерцеговачке стрељачице, Фарах Онешћук те тренера Стрељачког клуба Сарајево, Неџада Фазлије.

Министрица Влаисављевић исказала је задовљство због доласка босанскохерцеговачког стрељачког тима у Федерално министарству културе и спорта, након повратка с Европских спортских игара организираних у Пољској.

На данашњем састанку било је говора о успјесима Стрељачког клуба Сарајево који се титулом државног првака окитио 28. пут, те постигнућима чланова клуба, међу којима је и репрезентативка, државна рекордерка и првакиња БиХ у кадетској, јуниорској и сениорској категорији, Фарах Онешћук.

Представници клуба информирали су министрицу о будућим плановима, изазовима с којим се сусрећу у раду те такмичењима које чланове клуба очекују у наредном периоду.

Министрица Влаисављевић пожељела је успјех нашем тиму и у будућим домаћим и међународним такмичењима уз поруку да је Федерално министарство културе и спорта ту да бодри и у складу с могућностима подупире наше спортисте.