24 lipnja, 2024

DANI EUROPSKOG NASLIJEĐA 2024

DANI EUROPSKOG NASLIJEĐA 2024

„Putevi, veze i mreže”  

26. lipnja 2024. godine u 13 sati

U sklopu obilježavanja tradicionalne manifestacije „Dani europskog naslijeđa 2024.”, u srijedu, 26. lipnja 2024. godine u 13 sati, na Šetnici kulture, predstavit će nam se Udruženje za očuvanje tradicije i razvoj kulturno-umjetničkog stvaralaštva „BAŠLIJA“.

Udruženje za očuvanje tradicije i razvoj kulturno-umjetničkog stvaralaštva „BAŠLIJA“ osnovano je 2015. godine u cilju da članovima svih starosnih dobi, kroz različite programske i projektne sadržaje, aktivnosti i sekcije omogući da nadograde, usavrše i predstave svoje znanje, talent i umijeće te svoju kreativnost i iskustvo prezentiraju i izraze kroz različite forme i sadržaje, uz kontinuirano djelovanje i rad na očuvanju, afirmaciji, prezentaciji i promociji tradicije, kulture i običaja naroda i narodnosti u Bosne i Hercegovine.

Pozivamo vas da nam se pridružite na Šetnici kulture i uživate u sjajnim folklornim izvedbama, reviji tradicionalnih narodnih nošnji i sevdalinci koje će nam izvesti izvođači različitih uzrasta ovog Udruženja.