NaslovnaSaopćenja za javnostMinistrica Dujmović primila boksača Edina Puhala

Ministrica Dujmović primila boksača Edina Puhala

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

U prostorijama Federalnog ministarstva kulture i sporta ministrica Zora Dujmović upriličila je prijem za boksača Edina Puhala poznatijeg pod imenom Iron Puki, aktualnog UBF prvaka Europe.

Iron Puki najveći profesionalni uspjeh do sada napravio u svibnju ove godine u Münchenu nakon što je u prvoj rundi pobijedio protivnika Vaclava Polaka postavši tako prvak Europe u UBF verziji.

Bio je to povod za susret s ministricom Dujmović koja je Puhalu čestitala na osvojenoj tituli i poželjela mu još puno kvalitetnih mečeva i vrhunskih sportskih rezultata u nastavku njegove boksačke karijere ističući kako je važno podupirati i sportaše koji su se opredijeli za sport koji nije tako čest izbor mladih u našoj zemlji.

Iako mlad, Iron Puki iza sebe ima uspješnu karijeru koja je započela 2011. godine, a u prilog tome govore mnogobrojni mečevi na međunarodnim i regionalnim turnirima i natjecanjima, kao i titula interkontinentalnog prvaka u WBF asocijaciji koju je osvojio u srpnju 2015. godine, a titulu odbranio u listopadu iste godine na domaćem terenu u Sarajevu.

 

Javni pozivi i konkursi

Obavještavamo sve zainteresirane da je Federalno ministarstvo kulture i sporta - Federalno ministarstvo kulture i športa objavilo Javni poziv za odabir programa i projekata koji će se sufinancirati iz…

Kontakt

Adresa: Obala Maka Dizdara br. 2.

71000 Sarajevo 

Tel: +387 33 25 41 03

Fax: +387 33 22 66 75, +387 33 25 41 51

Fondacije

Projekti

Nematerijalno kulturno naslijeđe