NaslovnaSaopćenja za javnostRukometni klub Izviđač na prijemu kod ministrice Dujmović

Rukometni klub Izviđač na prijemu kod ministrice Dujmović

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Federalna ministrica kulture i sporta Zora Dujmović upriličila je prijem kojem su nazočili predsjednik Rukometnog kluba Izviđač David Grbavac, trener Zdenko Grbavac i članovi ovog rukometnog kluba koji su aktualni prvaci Bosne i Hercegovine.

Povod za prijem u prostorijama Federalnog ministarstva kulture i sporta je dvostruk. Naime, Rukometni klub Izviđač iz Ljubuškog ove godine se okitio petom titulom prvaka BiH u rukometu, te proslavlja 60-tu obljetnice svog osnivanja.

Prigoda je to bila za čestitke i sumiranje dojmova izuzetno uspješne sportske sezone koja će zasigurno ostati posebno istaknuta u bogatoj povijesti ovog rukometnog kluba. Izražavajući zadovoljstvo zbog susreta, ministrica Dujmović je istaknula kako je RK Izviđač pravi primjer profesionalnosti, uspješnosti i dugovječnosti poželjevši vodstvu i igračima da i u budućnosti postižu vrhunske sportske rezultate i odgajaju nove generacije rukometaša koji će biti ponos cijele Bosne i Hercegovine.

Javni pozivi i konkursi

fmksNa osnovu članka 7. Zakona o igrama na sreću („Službene novine Federacije BiH“, br. 48/15 i 60/15-ispravka) i članka 6. Uredbe o kriterijima za utvrđivanje korisnika i načinu raspodjele dijela prihoda…

Kontakt

Adresa: Obala Maka Dizdara br. 2.

71000 Sarajevo 

Tel: +387 33 25 41 03

Fax: +387 33 22 66 75, +387 33 25 41 51

Fondacije

Projekti

beactive beactivelogo

Nematerijalno kulturno naslijeđe