NaslovnaSaopćenja za javnostBiH prvak Europe: Ministrica Zora Dujmović uputila čestitke kadetskoj košarkaškoj reprezentaciji

BiH prvak Europe: Ministrica Zora Dujmović uputila čestitke kadetskoj košarkaškoj reprezentaciji

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Federalna ministrica kulture i sporta, Zora Dujmović, uputila je najiskrenije čestitke kadetskoj košarkaškoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine i selektoru Josipu Pandži na izvanrednom uspjehu koji su ostvarili na Eurobasketu u Litvaniji.

Ministrica Dujmović je istakla kako su naši zlatni momci pokazali da se vrijednim radom, trudom i zalaganjem, mogu ostvariti veliki uspjesi i istorijski rezultati.

Naši zlatni momci, prvaci Europe, pobjedom nad domaćom ekipom u finalu Eurobasketa u Kaunasu, učinili su da Bosna i Hercegovina na sportskoj mapi bude prezentirana na najljepši mogući način.

Ministrica Dujmović je, u ime Federalnog ministarstva kulture i sporta, kadetskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine najiskrenije zahvalila za radost koju su nam priuštili uz želje da ih sreća i sportski uspjesi prate i ubuduće.

Javni pozivi i konkursi

Na osnovu članka 56. Zakona o organizaciji organa uprave u Federaciji Bosne i Hercegovine („Službene novine Federacije BiH", broj: 35/05), a sukladno s Odlukom o usvajanju Programa utroška sredstava sa…

Kontakt

Adresa: Obala Maka Dizdara br. 2.

71000 Sarajevo 

Tel: +387 33 25 41 03

Fax: +387 33 22 66 75, +387 33 25 41 51

Fondacije

Projekti

beactive beactivelogo

Nematerijalno kulturno naslijeđe