NaslovnaSaopćenja za javnostMinistrica Zora Dujmović nazočila svečanosti povodom posvećenja obnovljenog manastira „Sv. Trojice“ u Vozućoj

Ministrica Zora Dujmović nazočila svečanosti povodom posvećenja obnovljenog manastira „Sv. Trojice“ u Vozućoj

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Ministrica kulture i sporta u Vladi Federacije BiH Zora Dujmović, ministar prostornog uređenja u Vladi Federacije BiH Josip Martić, direktorica Zavoda za zaštitu spomenika Lidija Mićić i stručni djelatnik Zavoda Robert Stergar nazočili su svečanosti povodom posvećenja obnovljenog manastira „Sv. Trojice“ u Vozućoj, održanoj 25.7.2015. godine.

Manastir „Sv. Trojice“ je podignut u XIV stoljeću i nalazi se na popisu zaštićenih spomenika kulture u Bosni i Hercegovini.

Za pružanje stručne i financijske pomoći tijekom restauriranja manastira, Pravoslavna crkva uručila je zahvalnice Federalnom ministarstvu prostornog uređenja, Federalnom ministarstvu kulture i sporta i Zavodu za zaštitu spomenika.

Javni pozivi i konkursi

fmksNa osnovu članka 7. Zakona o igrama na sreću („Službene novine Federacije BiH“, br. 48/15 i 60/15-ispravka) i članka 6. Uredbe o kriterijima za utvrđivanje korisnika i načinu raspodjele dijela prihoda…

Kontakt

Adresa: Obala Maka Dizdara br. 2.

71000 Sarajevo 

Tel: +387 33 25 41 03

Fax: +387 33 22 66 75, +387 33 25 41 51

Fondacije

Projekti

beactive beactivelogo

Nematerijalno kulturno naslijeđe