III Međunarodna radionica o antičkoj drami Grčkog narodnog pozorišta

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Federalnom ministarstvu kulture i sporta, posredstvom Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine, dostavljena je informacija u vezi sa III Međunarodnom radionicom o antičkoj drami Grčkog narodnog pozorišta.

III Međunarodna radionica o antičkoj drami Grčkog narodnog pozorišta će se održati u Delfiju i to u periodu od 16. do 30. 7. 2018. godine. Radionica se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Grčke i dio je Mreže antičke drame navedenog ministarstva.

Radionica je namijenjena mladim pozorišnim profesionalcima iz Grčke i inostranstva, uključujući glumce sa najmanje dvogodišnjim iskustvom, reditelje, scenografe, kostimografe i koreografe. Radionica će se održati na grčkom i engleskom jeziku.

Krajnji rok za prijavu je 15. 4. 2018. godine.

Prijave je potrebno dostaviti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija se nalazi na internet stranici: https://www.n-t.gr/en/educ/ancientdramaintlworkshop  ili kontaktirajte gđu Irene Moundraki (rukovoditeljicu projekta) putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

Javni pozivi i konkursi

fmks  Dani europskog naslijeđa 2019.  Rezultati Konkursa  Mladi i naslijeđe        

Kontakt

Adresa: Obala Maka Dizdara br. 2.

71000 Sarajevo 

Tel: +387 33 25 41 03

Fax: +387 33 22 66 75, +387 33 25 41 51

Fondacije

Projekti

beactive beactivelogo

Nematerijalno kulturno naslijeđe