Međunarodna izložba umjetničkih djela doktora

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Federalnom ministarstvu kulture i sporta, posredstvom Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine, dostavljena je informacija u vezi sa održavanjem Međunarodne izložbe umjetničkih djela doktora u Zagrebu, dana 12. 05. 2018. godine.

Istraživački centar „Asklepios – Med“ iz Segedina (Mađarska) organizira Međunarodnu izložbu umjetničkih djela doktora u Zagrebu.

Cilj ove izložbe je da poveže stručnjake iz oblasti medicine iz cijeloga svijeta, a prvenstveno iz Evrope, organiziranjem kulturnih događaja.

Doktori – umjetnici će na Međunarodnoj izložbi umjetničkih djela moći da izlože svoje umjetničke slike, skulpture, fotografije ili bilo koje drugo djelo iz oblasti likovne umjetnosti.

Više informacija o navedenoj izložbi zainteresirani mogu dobiti putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i internet stranice: http://www.asklepios-med.eu/?culturalevents

 

Javni pozivi i konkursi

Na osnovu članka 56. Zakona o organizaciji organa uprave u Federaciji Bosne i Hercegovine („Službene novine Federacije BiH", broj: 35/05), a sukladno s Odlukom o usvajanju Programa utroška sredstava sa…

Kontakt

Adresa: Obala Maka Dizdara br. 2.

71000 Sarajevo 

Tel: +387 33 25 41 03

Fax: +387 33 22 66 75, +387 33 25 41 51

Fondacije

Projekti

beactive beactivelogo

Nematerijalno kulturno naslijeđe